Van den Ende Timmerman Aannemer

Home / Projecten / Verbouwingen
A+ R A-

Verbouwingen

Ook voor aanpassingen in- en rond uw bedrijfspand of woonhuis kunt u terecht bij Van den Ende aannemers. Wij kunnen ter plaatse aanpassingen maken aan een bestaande trap of een compleet nieuwe vervaardigen. Zelfs het stucwerk kunnen wij voor u verzorgen. Met de vakkennis die wij opgebouwd hebben, zijn wij in staat om iedere verbouwing tot een mooi en goed einde te brengen.

Badkamers

Wij verzorgen de complete verbouwing van uw badkamer. Van sloop- en timmerwerk, levering van sanitair en tegels tot adviseren, aanbrengen en monteren. Wij ontwerpen voor u een uniek badkamermeubel en maken het op maat. Zo kan je maximaal gebruik maken van de ruimte en creŽer je een luxe uitstraling.

Bij het verbouwen van uw badkamer werken we al jaren nauw samen met betrouwbare onderaannemers. Denk hierbij aan de loodgieter, de elektricien, de tegelzetter of de stukadoor.

We denken graag met u mee over indeling en uitstraling. Daarnaast zorgen we er voor dat de overlast tijdens de verbouwing beperkt blijft. In overleg plaatsen we een mobiele douche in uw tuin, compleet met warm water. Dan hoeft u tijdens de verbouwing niet ergens anders te douchen. Overleg vooraf en tijdens de verbouwing is van het grootste belang, dat is iets dat wij graag samen met u doen.