Van den Ende Timmerman Aannemer

Home / Projecten
A+ R A-

U wilt uw zolder vergroten en wij mogen voor u een dakkapel op het dak plaatsen.

Zo nodig maken wij van te voren een tekening die u kunt overleggen bij het aanvragen van de vergunning. Als dat allemaal in orde is gaan wij als volgt te werk; Zorgvuldig wordt het kozijn ingemeten en in onze werkplaats vervaardigd. Een steiger met lift wordt geplaatst om materialen aan te voeren. (Zo heeft u in huis minimale overlast, want wij hoeven niet steeds door uw huis heen.) Het gat wordt gemaakt en de kapconstructie passen we waar nodig aan, met extra gordingen en slapers (balken langs de zijkanten). Het kozijn wordt geplaatst en de zijkanten en het dak worden gemaakt met een constructie van multiplex en vuren balken. Vervolgens wordt er voldoende isolatie en waterkerende folie aangebracht en gaat de dakbedekking (traditioneel bitumen of kunststof) erop. Vanaf dit moment is de dakkapel water dicht. Dit punt bereiken we meestal aan het einde van de eerste dag.

De afwerking aan de binnen- en buitenkant kan op verschillende manieren gebeuren. Een voorbeeld is de dakkapel op de foto die bekleed is met Trespa platen en daardoor zeer onderhoud vriendelijk is. De platen zijn verlijmd zodat je geen lelijke schroeven in het zicht hebt en zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Ook de afwerking gaat natuurlijk in overleg.

Kozijnen maken is ons vak, dat doen we al meer dan 125 jaar, dus wij mogen gerust zeggen dat we ervaren zijn. Wij bestellen een kozijn niet standaard bij de groothandel, maar maken het liever zelf.

Het maken van een kozijn is een precies werkje. Dat al bij het inmeten begint. Het vervaardigen gaat niet op de millimeter, maar op de tiende millimeter nauwkeurig. Wij maken een kozijn nog cht op maat.

De levensduur van een kozijn is over het algemeen 30 40 jaar. Dat heeft niet alleen te maken met de houtsoort die gebruikt wordt bij het vervaardigen van het kozijn, maar ook de lijm en de grondverf zijn belangrijke producten die de levensduur kunnen bepalen. Daarnaast is ook het pasmaken van de pen- en gatverbindingen essentieel. Bij het vervaardigen van de kozijnen maken wij gebruik van de modernste freesgereedschappen en schaafmachines.

Natuurlijk kunnen wij bestaande kozijnen ook gedeeltelijk vervangen of aanpassen. Als u dat wilt maken wij zelfs openslaande deuren in uw oude kozijn en omdat wij ook de deuren zelf vervaardigen, bent u niet gebonden aan standaard maten. Wij passen ze gewoon aan uw wensen aan.

Maar het gaat nog verder; sinds een aantal jaren maken wij ook draai- kiepramen en hef- schuifpuien, compleet met inbraakwerend beslag. Als dat geen maatwerk is

We leveren aan diverse aannemers in de regio. Maar ook als u thuis een nieuw kozijn nodig heeft, bent u bij ons op het juiste adres.

Ook voor aanpassingen in- en rond uw bedrijfspand of woonhuis kunt u terecht bij Van den Ende aannemers. Wij kunnen ter plaatse aanpassingen maken aan een bestaande trap of een compleet nieuwe vervaardigen. Zelfs het stucwerk kunnen wij voor u verzorgen. Met de vakkennis die wij opgebouwd hebben, zijn wij in staat om iedere verbouwing tot een mooi en goed einde te brengen.

Badkamers

Wij verzorgen de complete verbouwing van uw badkamer. Van sloop- en timmerwerk, levering van sanitair en tegels tot adviseren, aanbrengen en monteren. Wij ontwerpen voor u een uniek badkamermeubel en maken het op maat. Zo kan je maximaal gebruik maken van de ruimte en creer je een luxe uitstraling.

Bij het verbouwen van uw badkamer werken we al jaren nauw samen met betrouwbare onderaannemers. Denk hierbij aan de loodgieter, de elektricien, de tegelzetter of de stukadoor.

We denken graag met u mee over indeling en uitstraling. Daarnaast zorgen we er voor dat de overlast tijdens de verbouwing beperkt blijft. In overleg plaatsen we een mobiele douche in uw tuin, compleet met warm water. Dan hoeft u tijdens de verbouwing niet ergens anders te douchen. Overleg vooraf en tijdens de verbouwing is van het grootste belang, dat is iets dat wij graag samen met u doen.